Her er fem bud på, hvad I kan lave i vinterferien
Her er fem bud på, hvad I kan lave i vinterferien - Foto: Dansk Arkitektur Center. PR-foto

Hvad skal vi lave? 5 hits i vinterferien

Vinterferien nærmer sig, og i næste uge summer byen af aktiviteter for børn og deres voksne. Her får du et bud på fem hits i ferien.

Medicinsk Museion

Medicinsk Museion – Foto: PR-foto

MEDICINSK MUSEION: Tag kittel og hvide handsker på og træd ind i konservatorens værksted på Medicinsk Museion. Så er ungerne klar til at prøve konservatorens håndværk. Her kan man se en konservator arbejde med at rense ægte knogler. Der er også daglige børneopvisninger hver dag kl. 12.15. Medicinsk Museion. Bredgade 62. Åbningstider: tirs-fre 10-16, lør-søn 12-16.

Rundetaarn

Rundetaarn – Foto: Torben Åndah/Ritzau Scanpix

RUNDETAARN: Vinterferien står i dyrenes tegn. Oplev eventyret om ’Fyrtøjet’ i dukketeaterversion og skab dit eget lille fjerkræ og eller en sej kæphest i børnenes værksted. Fra lørdag d. 8. februar og hele uge 7 er der et særligt vinterferieprogram i Rundetaarn. Dukketeater og workshops: 8.-11. februar og 13.-16. februar. Se hele programmet på rundetaarn.dk

Rosenborg

Rosenborg – Foto: Peter Nørby

ROSENBORG: På Rosenborg kan børnene gå i fodsporet på den farverige Christian 4. på hans yndlingsslot. Kom med på en tur i kongens egne gemakker og se kongens blodplettede krigstøj, hvor han gik på toilettet for mere end 400 år siden og s hans dyrebare krone på hel tæt hold. Rosenborg Slot. 8.-23. februar. Se mere på kongernessamling.dk

Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center – Foto: PR-foto

DANSK ARKITEKTUR CENTER: Sammen med BørnefestiBAL åbner Dansk Arkitektur Center dørene for koncerter, dans, seje rim og syge beats. Oplev bl.a. Silja Okking fra DR Ramasjang, HipSomHap og syng med på de bedste børnesange sammen med Mek Pek i Kid’s City. Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10. 8.-16. februar. dac.dk

Christiansborg Slot

Christiansborg Slot – Foto: PR-foto

CHRISTIANSBORG: På Christiansborg Slot kan de 5-12-årige og deres voksne se forestillingen ’Den mægtige konge’. Danmark er i krise, og Frederik 3. er en magtesløs konge. Svenskerne har marcheret over isen og belejret København, og Danmark er nærmest bankerot efter de mange krige med arvefjenden. Kongen må styre landet ud af krisen, men hvordan? spiller 11.-16. februar. Se mere på kongeligeslotte.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Amagers 1. divisionskvinder stritter imod overmagten.

Regerende mestre sendte Amager VK ud af pokalen

»Vi er en klub med plads til alle - både bredden og elitespillerne. Vi har en masse frivillige, og vi er gode til at lave sociale arrangementer for vores ungdomsspillere,« lyder det fra formanden, Pernille Hvass.

Jubel i bordtennisklubben: Vi har fået en sponsoraftale, der batter