Kunstværket er skabt af den københavnske kunstner-duo Mariliis Kundla og Mihkel Pajuste.
Kunstværket er skabt af den københavnske kunstner-duo Mariliis Kundla og Mihkel Pajuste. - Foto: PR foto

Lyset kommer til Reffen

Midt i en tid med kulde og mørke er det belejligt, at Copenhagen Light Festival har indtaget København. Og Reffen er ingen undtagelsen. I anledningen af festivalen er ’Solaris’ placeret for enden af den ikoniske, grønne laserstråle, der farer gennem byen – nemlig på Reffen. Den nye, indendørs hal giver Solaris muligheder for at oplyse og udfolde sit tredimensionelle lysspil på strenge, der har en sammenlagt længde på over tre kilometer. Solaris kan opleves fra 7. februar til 22. februar fra onsdag til lørdag, om aftenen.

Til ferniseringen 7. februar er der vin, øl og snacks på husets, DJ KROI, og kunstnerne fortæller om tankerne bag værket. Ferniseringen er gratis.

Solaris kan opleves fra 7. til 22. februar på Reffen. I perioden er der forskellige events, blandt andet Mike Sheridan koncert og God Goes Deep.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Forestillingen ‘Now you have a trial‘ er en kras samtidssatire inspireret af Kafkas ’Processen‘ men med en helt anden og original drejning.

Teater i Erdogans skygge: Kontroversiel tyrkisk forestilling gæster Danmark

Dette sted på Strandboulevarden skal der skabes et lyskryds og fældes træer. Men 26 fældede bliver erstattet af 80 nye, oplyser Københavns Kommune.

Træer fældes for at skabe lyskryds foran skøjtehal