Boltens Food Court byder foråret velkommen på fredag.
Boltens Food Court byder foråret velkommen på fredag. - Foto: PR-foto

Boltens byder foråret velkommen

Selv om København på det seneste har været klædt i gråt og vådt, skal vi lige om lidt vende kalenderbladet til forårsmånederne. Det fejrer Boltens Food Court med et brag af et event fredag, hvor man byder foråret velkommen.

Allerede fra klokken 11 vil der være gratis kaffe og kanelsnegle til de første 100 gæster. Og når weekend-stemningen er ved at indfinde sig – ved 16-tiden – spiller en DJ op til lækker loungestemning med gratis øl og sodavand til de første 1.000 gæster. Desuden er der gode tilbud i de mange barer.

Alt sammen kan nydes indenfor i madmarkedet eller ude under varmelamperne i den fine baggård. Senere på aftenen får alle gæster et armbånd til At Dolores, som giver gratis indgang på klubben fra kl. 21.30, hvor der vil være fri bar den første halvanden time.

Vi byder foråret velkommen-event. Boltens Gård, Gothersgade 8. Fredag 28. februar kl. 11.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christine Borregaard Sherif syntes, at der var et hul i Vanløse og har nu åbnet sin eksklusive tøjbutik The Walk In.

‘Hvorfor skal man ikke kunne få lækkert tøj, bare fordi man bor i Vanløse?’

Onsdagens to biltyverier har fået Dragør-borgere til at frygte for en ny koordineret indbrudsbølge.

Borgere frygter ny indbrudsbølge: Biltyve på spil ved supermarkeder og børnehaver