Jørgen Røssell og Jonas Røssell på hver sin side af Sanne Salomonsen, der netop har designet de fedeste støvler for Lædersmeden. Foto: Salli Mortensen

Sanne Salomonsen designer sygt fede støvler til Lædersmeden

Hele Danmarks rockmama er sprunget ud som designer af lækre læderstøvler hos Lædersmeden.

Now you got me!

Sådan råbte hele Danmarks ukronede rockmama Sanne Salomonsen i telefonen, da indehaver af den legendariske skobutik Lædersmeden i Larsbjørnsstræde, Jonas Røssell ringede og spurgte ,om hun ikke ville designe støvler sammen med dem.

Det ville hun godt. Rigtigt godt endda og sammen tog de ned til fabrikken i Spanien, udvalgte læderet og satte sig ned og designede seks forskellige, übercool støvler med we-will-rockyou-attitude.

Og indehaver af Jonas Røssell er mægtig glad for, at Sanne Salomonsen ville designe støvler til dem.

»Det er helt fantastisk, og ikke sidste gang vi har det samarbejde,« siger han.

Faren kendte Sanne

Egentlig er det hans fars skyld.

Tilbage i 1973 var det Jørgen Røssell, der ejede Lædersmeden. Han var en dag i Magasin med nogle støvler, som han ville overbevise en indkøber i Magasin om, at de skulle købe nogle af støvlerne. Indkøberen stod og talte med en af sine veninder, der havde taget sin datter med. Hun var 14 år, hed Sanne Salomonsen og var lige blevet berømt i musicalen Hair. De blev alle introduceret, og da Sanne Salomonsen nogle år efter flyttede ind i Larsbjørnsstræde, blev hun stamkunde hos Lædersmeden.

Ifølge nuværende ejer af Lædersmeden, Jonas Røssel, Jørgen Røssells far, var hun ofte i butikken og købte støvler af faren, og de kendte hinanden og var på kram og hej.

Vil du designe for os?

Sidste år ringede Jonas Røssell, der nu er ejer af Lædersmeden til Sanne Salomonsen for at få hende tilbage som kunde.

»Først spurgte jeg, om hun ikke skulle til at gå i vores støvler igen, men da jeg foreslog, at vi kunne designe nogle støvler sammen, så råber hun bare ind i telefonen: NOW YOU GOT ME,« fortæller Jonas Røssell til City Avisen.

Resultatet af samarbejdet er seks forskellige støvler – alle med seks centimeter hæle og i det lækreste læder – og der er kun 13-15 par af hver model.

Vil du også have fingre i et par unikke støvler med Sannes signatur under sålen, så se mere på Lædersmedens hjemmeside eller i butikken i Larsbjørnsstræde.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Den mindste mængde vejsalt i ti år

Ungeforum holder første møde