Butikschef Helle Cecilia Kristiansen er et kendt ansigt i Indre By. Hun har tidligere været i bl.a. Esprit og Bodum. Foto: Christian M. Olsen
Butikschef Helle Cecilia Kristiansen er et kendt ansigt i Indre By. Hun har tidligere været i bl.a. Esprit og Bodum. Foto: Christian M. Olsen

Bord dæk dig: Boligbrands under samme tag ved Gråbrødretorv

BOLIGBRANDS. Der var goodiebags til de første kunder, som i torsdags trådte ind ad døren i den nye boligbrand-butik, ‘Kitchen, Living, Dining‘ – en inspirerende og smukt indrettet butik lige ved Gråbrødretorv.

NIELS HEMMINGSENS GADE: Torsdag formiddag blev dørene for første gang slået op til ’Kitchen Living Dining’ – en ny 900 kvadratmeter stor boligbrand-butik lige i midten af København.

Butikken er beliggende i den historiske, gamle bankbygning i Niels Hemmingsens Gade 28, og har indgang lige ud mod Gråbrødretorv. Butikken kommer til at præsentere en række danskejede boligbrands inden for interiør, køkken, borddækning og bad.

Det er Viborg-virksomheden F&H of Scandinavia, som står bag butikken. Skandinaviens førende brand & trading house har adskillige brands under deres vinger. Og det er disse brands, som kunderne kan gå på opdagelse i i den flotte butik, hvor Helle Cecilia Kristiansen er butikschef.

Løbende events

»Visionen er at give gæsterne en oplevelse af en anderledes butik, hvor de eksponerede brands som i et showroompræsenteres med hele sortimentet, og hvor der også løbende vil være spændende events og andre tiltag,« fortæller salgsdirektør i F&H of Scandinavia, Morten Hansen.

Et fagligt uddannet personale vil kunne guide gæsterne gennem de forskellige universer fra bl.a. Södahl, Zone Denmark, Rosti, BITZ, Lyngby Glas, Morsø, Villa Collection og Blomsterbergs.

Foruden butikken kommer lokalerne ved Gråbrødretorv til at fungere som virksomhedens københavner-bastion i mødet med for eksempel udenlandske kunder. Således er der også møde- og kontorfaciliteter i forbindelse med butikken.

’KitchenLivingDining’ Concept Store vil samme dag som de er tilgængelige, kunne præsentere de aktuelle nyheder fra de forskellige brands.

I forbindelse med åbningsdagene kunne man møde bl.a. Claus Holm, Christian Bitz og Mette Blomsterberg, der alle har produktserier lanceret i ’Kitchen Living Dining’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Det holdt hårdt, men Vanløse vandt til sidst i den underholdende og dramatiske pokalkamp mod naboerne fra Frederiksberg Boldklub.

Vanløse vandt over Frederiksberg i pokaldrama

Tegning fra Lidl‘s ansøgning om etablering af butik på Kirkevej.

Lidl ønsker butik i Dragør