Tirsdag morgen blev City Avisen omdelt på forskellige knudepunkter i byen - her på Christianshavns Torv.
Tirsdag morgen blev City Avisen omdelt på forskellige knudepunkter i byen - her på Christianshavns Torv. - Foto: Christian M. Olsen

Nye sider af City Avisen: Velkommen i din nye lokalavis

Vi vil skabe begejstring og bringe folk sammen

Hvad forventer du egentlig af City Avisen? Har du overhovedet forventninger til din lokalavis? Det kan du have fra i dag!

I dag relancerer vi nemlig City Avisen. Som du kan se, med et nyt grafisk design, som er mere nutidigt end det fra sidste uge og de seneste 10 år.

Men det er ikke kun nye tider for udseendet – det er også nye tider for indholdet, og for den rolle vi vil spille som lokalavis.

På side 5 kan du læse City Avisens nye manifest. Det er et løfte til jer læsere. Et løfte om hvad vi vil, og hvad vi gør. Manifestet er et kompas og et filter for vores redaktion, så vi fra i dag af er endnu mere tydelige og fokuserede. Så I ved hvad vi vil, hvad vi gør – og hvorfor.

Så kan I også meget nemmere være medspillere, så vi sammen kan skabe en masse begejstring, og bringe folk endnu tættere sammen i Indre By.

Vi skal nemlig begejstres mere. Vi skal tale Indre by og livet her op, og vi skal passe på fællesskaberne og på hinanden. Det er jo de små og store fællesskaber, der bringer mennesker sammen og skaber liv. Det er fællesskaberne, der former og definerer, det vi er sammen om i Indre By.

Og når jeg skriver at I skal være medspillere, så mener jeg det. Vi lader vejen fra din idé til spalterne blive endnu kortere. Du er velkommen i din lokalavis.

Så, byd meget gerne ind med de nære, vigtige og begejstrende historier. Kom med din lokalpatriotiske historie, noget du gerne vil dele, eller noget du ønsker at høre andre menneskers mening om.

Du kan starte i eftermiddag, hvor vi kl.17-18 inviterer til lidt ramasjang i forbindelse med relanceringen. Vi har slået pjalterne sammen med vores venner i Y’s Café og Cocktailbar på Nørre Voldgade 102, hvor vi kl.17-18 byder på lidt til ganen og på en gave eller to. Du er meget velkommen. Også hvis du ikke har en historie i ærmet, men bare vil nyde en hyggestund og møde avisens medarbejdere. Og tag gerne din nabo med.

Velkommen i din lokalavis.

Jesper Gisli, chefredaktør

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Østerbroere i alle aldre savner mødesteder i bydelen.

Ønske på Østerbro: Flere steder til unge og ældre

Chefredaktør Jesper Gisli

Velkommen i din nye lokalavis: Vi vil skabe begejstring og bringe folk sammen