Der landede 73.844 i indsamlingsbøsserne til Røde Kors i Indre By.
Der landede 73.844 i indsamlingsbøsserne til Røde Kors i Indre By. - Foto: PR-foto

Indre By indsamlede 73.844 kroner

Der var godt gang i indsamlingsbøsserne i Indre By søndag.

Søndag 6. oktober samlede tusindvis af danskere ind til Røde Kors’ arbejde for mennesker uden hjem. I hovedstaden var omkring 1.500 på gaden, og i Indre By blev der indsamlet 73.844 kroner. Det viser en opgørelse fra Røde Kors. Det samlede resultat på landsplan blev omkring 16 millioner kroner.

»Vi er meget glade for resultatet og taknemmelige for, at så mange mennesker valgte at bruge deres søndag på at hjælpe andre. De indsamlede penge går blandt andet til mennesker, som ikke har et hjem, de kan kalde deres eget – både i forbindelse med krig og katastrofer ude i verden og herhjemme i Danmark. Dem møder vi i vores sociale indsatser i hovedstadsområdet, og vi kan se, at der er et behov. Derfor et stort tak herfra til både indsamlerne, de frivillige som får indsamlingen til at fungere og til de mange københavnere, som har doneret penge i dag,« siger Fie Friis, som er en af projektlederne for landsindsamlingen hos Røde Kors Hovedstaden.

Sidste år gav indsamlingen 93.937 kroner i Indre By.

Hvis du ikke var hjemme, da indsamlerne var forbi din hoveddør, kan du stadig nå at give et bidrag. Brug Mobile Pay til nummer 91345 eller send en sms med teksten GIV250 til 1290.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kom til debat om racisme i folkeskolen.

Sort hår og brun hud gør en forskel ¿ også i folkeskolen

Emilie Bjørn Kilting og Daniel Vendelborg i reyvens bedste latterbrøl med en kort tekst med overraskende pointe, skrevet af hedenfarne Axel Lange.

Ungt revyhold i højt tempo