Skoleklasser er vilde med at komme på glatis på Broens Skøjtebane lige ved Inderhavnsbroen.
Skoleklasser er vilde med at komme på glatis på Broens Skøjtebane lige ved Inderhavnsbroen. - Foto: Broens Gadekøkken PR

Isen er sikker: Skoler er vilde med ny skøjtebane

Københavnerne har taget byens nye skøjtebane til sig. Siden åbningen i slutningen af november har både lokale og turister spændt skøjterne og været på glatis på Broens Skøjtebane på Den Grønlandske Handels Plads.

Og skøjteløbet på den 600 kvadratmeter store skøjtebane er ikke bare en aktivitet for børnefamilier eller nyforelskede par. Også skoleklasser har været flittige gæster.

»Siden åbningen har skoler fra hele landet benyttet sig af muligheden for at rykke idrætstimen udendørs, hvor masser af frisk luft og socialt samvær har været nøgleordene. Her har eleverne kunne udfordre sig selv og klassekammeraterne, lære hinanden nye tricks på isen og ikke mindst fået styrket deres balance og motorik,« skriver Broens Skøjtebane i en pressemeddelelse.

På grund af den store interesse vil udlejning af skøjtebanen fortsætte her i 2020, frem til slutningen af februar. Her kan skoler booke sig ind på banen fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 10-12.

»Der er begrænsede ledige tider, og bookningen foregår derfor efter først til mølle-princippet,« lyder det fra Broens Skøjtebane.

Booking af skøjtebanen kan ske HER

Broens Skøjtebane er åben for alle frem til 23. februar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Leder af Valbys lokale Teater V, Pelle Koppel, er på jagt efter den gode fortælling, når han og teatret søndag åbner Prøvehallens døre for sjette udgave den store landsdækkende manuskriptkonkurrence ‘Dramatisk Debut’.

Teater V kårer dramatiske debutanter: »Det handler om at anerkende de gode fortællinger«

Ønsker du at afprøve hypnoterapi, er du velkommen i Willemoesgade, hos Jeanette Briem.

Hypnoterapeut i Willemoesgade