Gæsterne strømmer til Statens Naturhistoriske Museum.
Gæsterne strømmer til Statens Naturhistoriske Museum. - Foto: Frederik Wolff Nisbeth Teglhus/Statens Naturhistoriske Museum (PR-foto)

Gæsterne strømmer til Statens Naturhistoriske Museum

314.000 gæster checkede sidste år ind på Statens Naturhistoriske Museum, der dermed satte besøgsrekord for tredje år i træk.

Selv om der aldrig har været så mange besøgende som i 2019, håber museets chef for udstillinger og publikum Juliette M. Fritsch, at 2020 kan blive et nyt rekordår for museet.

»Vi bygger et nyt museum, der skal stå færdigt i 2023 og har travlt med at lave udstillinger til åbningen. Men vi har tilrettelagt et helt fantastisk særudstillingsprogram indtil da. Lige nu har vi meteoritter på programmet, og til april åbner vi for Tristan Otto, dinosaurernes konge, og giver for første gang nogensinde den danske befolkning mulighed for at opleve et ægte Tyrannosaurus rex fossil i virkeligheden,« siger Juliette M. Fritsch.

Statens Naturhistoriske Museum er Danmarks nationale museum for naturen og består af Zoologisk Museum, Geologisk Museum, Palmehusene og Botanisk Have.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I sommeren 2020 skifter HF & VUC KBH SYD lokalerne ud. De nye lokaler har havudsigt og er et stenkast fra metroen

Åbent hus hos HF og VUC i Kastrup

Sponsoreret indhold: På jagt efter drømmeboligen? Husk at sætte din egen bolig til salg