Til sommer kan du blive viet på Cirkelbroen under fodbold-EM.
Til sommer kan du blive viet på Cirkelbroen under fodbold-EM. - Foto: Klaus Sletting (arkiv)

I kamp og kærlighed: Bliv viet under fodbold-EM

Når fodboldfeberen rammer Danmark til sommer, giver Københavns Kommune gifteglade par muligheden for at give hinanden deres ’ja’ under åben himmel lørdag 13. juni – dagen, hvor Danmark spiller den første kamp under fodbold-EM mod Finland.

Vielserne vil finde sted på Cirkelbroen, der af det europæiske fodboldforbund UEFA er valgt som det officielle logo for Københavns værtsskab ved EM i fodbold.

»Det bliver en kæmpe folkefest for københavnere og gæster i alle aldre, når EM kommer til København til sommer. Sammen fejrer vi fodbolden og fællesskabet – og selvfølgelig skal vi også fejre kærligheden. Jeg glæder mig til at vie fodboldglade par fra både Danmark og udlandet på åbningsdagen, hvor fantastiske København viser sig fra sin bedste side,« siger overborgmester Frank Jensen (S), der selv vil stå for en del af vielserne. .

’Vie i det fri’ under EURO 2020 på Cirkelbroen vil finde sted 13. juni kl. 12.00 til 16.00. Par, der går i giftetanker, kan skrive sig op til vielsen via linket idocph.kk.dk. Det koster 950 kroner at blive viet i det fri.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Spritny Netto åbner snart.

Ny Netto på H.C. Ørsteds Vej åbner 20. februar

Det store lokale på Rentemestervej 67 var et blankt lærred, blot med hvidt betongulv og betonloft, da Sylvester Larsson og Frederik Møller overtog det. Sylvester er søn af designer Rasmus Larsson, indehaver af Design By Us, som også ligger på Rentemestervej, som har hjulpet med inspiration til indretningen.

Social kantine på Rentemestervej: Tekno Eatery byder på hjemmelavet mad, som mor lavede den