Hold kærlig afstand, lyder opfordringen i Torvehallerne.
Hold kærlig afstand, lyder opfordringen i Torvehallerne. - Foto: Christian M. Olsen

Specialbutikker holder fanen højt i Torvehallerne

Coronakrisen har også ramt byens store spisekammer, Torvehallerne, hvor flere stadeholdere må holde lukket. Men mange af butikkerne har lanceret nye muligheder for at få gode sager til spisebordet – også bragt ud.

Levering af frisk fisk, frugt- og grøntkasser, pastaretter og kaffebønner. Det er bare nogle af de initiativer stadeholderne i Torvehallerne har taget i den seneste tid.

For i en tid, hvor mange butikker helt vælger at holde lukket, og kunderne i stort omfang følger corona-anvisningerne og bliver hjemme, er der brug for særlige initiativer for at holde den gastronimiske fane højt.

LÆS OGSÅ: Her er listen: De har takeaway eller bringer ud

Torvehallerne holder fortsat åbent, men flere af stadeholderne har lukket, og der er ikke servering. Men der er fortsat muligheder for at købe friske råvarer til middagsbordet.

»Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at handle deres fødevarer og take-away/convenience-retter. Vi holder derfor åbent med normale åbningstider,« oplyser Torvehallerne og understreger, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje og løbende justerer forholdsreglerne.

» Vi sørger for, at der er god plads til den enkelte kunde, og vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje og justerer løbende vores forholdsregler og beredskab fra myndighedernes udmeldinger. Vi er også i løbende dialog med politiet, der har godkendt, at vi holder åbent,« lyder det fra Torvehallerne.

Du kan se en oversigt over de åbne butikker i Torvehallerne her

LÆS OGSÅ: Nu samler vi City. Corona skal ikke slå det lokale handelsliv ihjel

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

DEBAT: Når Coronaen har lagt sig

I 2022 kommer der blødt vand i hanerne på Frederiksberg.

Undskyld larmen: Vi gør klar til blødt vand