En heldig spiller har vundet 15 millioner kroner på en kupon, som er købt i Indre By.
En heldig spiller har vundet 15 millioner kroner på en kupon, som er købt i Indre By. - Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Er det dig? Heldig københavner vinder 15 millioner kroner i Lotto

Årets hidtil tredjestørste gevinst i Lotto er vundet på en kupon, som er købt i butik i Indre By.

3, 7, 12, 16, 28, 29, 35.

Disse syv tal er 15 millioner kroner værd for en heldig københavner. Lottospilleren var nemlig den eneste, der havde syv rigtige i lørdagens trækning, og det medfører den store førstepræmie.

Vinderen, der har købt sin kupon i Store Kongensgade Vinhandel, kan se frem til at få mere end 15 millioner kroner sat ind på sin bankkonto i den nærmeste fremtid.

Foruden førstepræmien havde vinderen seks rigtige tal på sin Lotto kupon, hvilket udløser en ekstra gevinst på 2.050 kroner, og dermed lyder den samlede præmiesum på 15.002.050 kroner.

Danske Spil havde søndag formiddag endnu ikke hørt fra vinderen, men glæder sig til at ønske stort tillykke med den flotte 1. præmie:

»Danske Spil ønsker den heldige vinder et kæmpe stort tillykke. De 15 millioner kroner er den tredjestørste Lotto-gevinst, der indtil videre er vundet i år, så mon ikke humøret er højt hos vinderen. Vi glæder os til at høre fra vedkommende – det er helt fantastisk,« siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil i en pressemeddelelse.

Sidst en spiller vandt en præmie af den størrelse i Lotto, var i uge 7, hvor en vinder fra Egedal Kommune kunne glæde sig over en præmie på 20 millioner kroner. Tidligere på året – i uge 4 – løb en heldig person fra Haslev med 25,6 millioner kroner, hvilket er årets hidtil største Lotto-gevinst.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

LEDER: LIV på den anden side af corona – og vi tyvstarter nu

7

Se billederne: Hotel sender hjertelig hilsen til københavnerne