Thomas Jakobsen, direktør i Københavns Borgerservice vier et af de par som ønskede at blive viet i det fri lørdag 28 august 2010 på Islands Brygge. Arkivfoto: Morten Germund/Ritzau Scanpix.

Her kan du blive viet i det fri: Hvad med en tur i Rådhustårnet?

VIELSER I DET FRI: Lørdag 4. maj starter årets sæson af vielser i det fri. Københavns Kommunes kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde, glæder sig over tiltaget – og står selv for en række af vielserne.

Sæsonens første vielse finder sted i Langelinie Park ved Iver Heitfeldt Memoria. Og det sker altså på lørdag.

»Jeg glæder mig til at vie parrene i smukke omgivelser i det fri. At give hinanden sit ‘ja’ er stort – og at kunne gøre det i Københavns særlige rammer gør kun oplevelsen endnu mere speciel,« siger kultur- og fritidsborgmesteren.

Årets ni ”Vie i det fri”-steder er rekord. Siden 2012 har der været afholdt fire-fem årlige arrangementer. Lokationerne er udvalgt for at vise særlige københavnske steder, der samtidig indbyder til private og personlige øjeblikke. Ønsker man selv at blive viet i det fri, kan man tilmelde sig ved kontakte Vielseskontoret på

bryllup@kk.dk

Fakta Vielseskontoret i Københavns Kommune afholder i år ‘Vie i det fri’ på ni udvalgte steder i København. Sidste år foretog Vielseskontoret i København 6.233 vielser. Når ‘Vie i det fr’” finder sted i år sker der på følgende lokationer: Rådhustårnet den 15. juni. Hofteateret den 22. juni. Tivoli den 6. juli. Ofelia plads den 13. juli. Amager Strand den 27. juli. Copenhill den 10. august. Odd Fellow Palæets have den 17. august. BLOX den 31. august. Der afholdes også ekstraordinære vielser på Københavns Rådhus den 16. august i forbindelse med Copenhagen Pride Week.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hospitalspræst fortæller om at slippe livet løs

Nemoland løfter sløret for søndagskoncerter: Det skal du høre