Workshops på Hospitalsgrunden, hvor borgerne kunne høre mere om projektet.
Workshops på Hospitalsgrunden, hvor borgerne kunne høre mere om projektet. - Foto: Dan Møller

Flot vision med Hospitalsgrunden

…Debat

Sine Eriksen

Nordre Fasanvej 202

GODE TANKER: Det er en rigtig flot vision, der er kommet for Hospitalsgrunden, som jo skal se helt anderledes ud efter 2023. Det glæder mig, at der er taget højde for rigtig mange af de gode tanker og forslag, som er kommet fra mange forskellige enkeltpersoner og grupper. Specielt hæfter jeg mig ved, at der skal være varieret udbud af boliger, der tilgodeser familier, singler, unge og ældre.

Og at sundhed skal spille en central rolle for området. Der er brug for nærhed, når vi taler om sundhed. Især for de ældre her på Frederiksberg. Så sundhedscenter, lægehus, genoptræning, ældretilbud og plejecenter, som skal skabe let adgang til sundhed for frederiksbergborgerne, for der kommer jo flere ældre også på Frederiksberg.

Men jeg håber også, at de flotte tanker udmønter sig i noget konkret. Min lille hjertesag er varmtvandsbassinet, som jeg håber vil blive bevaret. Til glæde for mange endnu. Jeg har selv haft glæde af det for ca. tre år siden, efter jeg fik et brud på højre skulder og måtte opereres, da fik jeg ti behandlinger med god effekt, og jeg ved, at mange er glade for det.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Coco holder en vandrende pind, mens naturvejleder Carina Pilgaard kigger på.

Vil du klappe en congosnegl?

Politistation bliver til boliger: Graffitikunst pynter i Store Kongensgade