Genbrug kan føre til interessante indretningsmuligheder

Du har nok hørt om det før. Vi er i en periode, hvor vi skal tænke mere og mere over miljøet. Hvordan kan du selv være med til at hjælpe den verden, vi skal leve på i mange år fremover? En af de måder du kan gøre dette på, er ved at begynde at genbruge specifikke materialer og produkter fremfor at smide det ud. Der findes eksempelvis mange interessante indretningsmuligheder, der er baseret på genbrugsmaterialer. Lyder dette interessant? I så fald bør du læse med i denne artikel, hvor vi lister tre former for genbrug, der kan føre til tre forskellige former for indretningsmuligheder.

Andre nyheder

Genbrug af paller og kabeltromler

Førhen var de klassiske paller eller kabeltromler noget, man smed på lossepladsen eller i fyret, når det havde udtjent sin værnepligt. Sådan behøver det dog ikke at være længere. Flere og flere firmaer begynder at producere flotte produkter ud af disse simple produkter. Der kan eksempelvis komme nogle flotte pallerammer ud af at genbruge dine paller. Her kan du få produceret flotte og praktiske pallerammer, som fungerer perfekt som plantekasser i haven. De skiller sig på samme tid ud i forhold til det, du normalt ser i haven, idet de har et mere rustikt og originalt udtryk. En ny tendens er også, at kabeltromler bliver brugt til at producere flotte og praktiske sofaborde. En lille bonusinfo er, at du sagtens selv, hvis du har mod på det, kan producere disse produkter.

Selv gamle kloakdæksler kan finde et nyt formel

Ja, den er god nok. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til genbrug – og ofte vil du få stor credit blandt dine venner og familie, når de ser, at du har et sofabord eller et andet møbel, der skiller sig ud fra mængden. Der er især store produktionsmuligheder, når det kommer til sofaborde, idet der findes mange muligheder for alternative bordplader. Du kan for eksempel producere et unikt sofabord ved at benytte dig af et gammelt kloakdæksel, der alligevel ville skulle smides ud. Her er det meget vigtigt, at bordpladen bliver eksempelvis epoxybehandlet, således at overfladen bliver skinnende og nem at rengøre. Dette er blot en af mange muligheder, når det kommer til bordplader. Ønsker du at producere dit eget sofabord? Tænk over hvilke materialer, du har til rådighed, og hvordan de bedst kan benyttes i sådan et henseende.

Møbler af stål og metal

Et andet produkt man ofte kan finde på lossepladsen, er stål og metal. Det kan være i mange forskellige former – enten som møbler, rør eller andre byggematerialer. Stål og metal kan faktisk også udgøre et flot produkt, når det kommer til møbler eller andre indretningsmuligheder i lejligheden. Der er god mulighed for at lave flotte skabe, hylder, stole og endda også sofaborde. En vigtig pointe her er dog, at mange af disse produkter kan kræve, at du kan finde ud af at svejse dem. Hvis du ikke har forstand på dette – eller selv råder over en svejsemaskine – bør du få foretaget dette ved en professionel.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gert V. Nielsen har siden 1988 været teaterleder af Frederiksberg Teater i to omgange. 31. august stopper han – næsten.

Gert siger farvel som teaterleder – næsten da

Det var en opmærksom østerbroer, der bemærkede det lille fuglehus i krydset og fangede et billede af det. Tilsyneladende er det dog blevet monteret uden kommunens godkendelse.

Fugle må flytte fra trafikeret kryds