Efterlysningen af Maria.
Efterlysningen af Maria.

Opdatering: Maria er fundet i god behold

Maria Knudsen, der har været efterlyst siden 1. januar, er fundet i god behold, oplyser Sofie Sønderup, der står bag Facebook-gruppen ‘Forsvundne Personer’. Der kommer ingen yderligere oplysninger af hensyn til de pårørende.

20-årige Maria Knudsen, kaldet Tulle, er fra Herlev, og blev sidst set ved Refshaleøen i går morges, onsdag 1. januar. Ved efterlysningen blev Maria beskrevet som 175 cm høj, slank, langt mørkt hår. Kendetegn: Tatovering på ene hånd mellem tommel og pegefinger, hvor der står Queen. Stor tatovering på venstre lår af roser. Beklædning: Iført kort guldkjole med palietter som på billedet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sisse Marie Welling

NYTÅRSHILSEN: 2020 bliver året for kulturel udvikling og fællesskabsdannelse

Githa Schultzs nytårsforsæt