Tag på skattejagt med Rasmus Klump og find de skjulte Rasmus Klump-skatteposter.
Tag på skattejagt med Rasmus Klump og find de skjulte Rasmus Klump-skatteposter. - Foto: PR.

Tag med Rasmus Klump på eventyr og støt et godt formål

Rasmus Klump er kendt for at rejse jorden rundt med alle sine venner – og selvfølgelig også for at spise en hulens masse pandekager.

I weekenden 23.-24. maj skal Rasmus Klump på helt nye eventyr, for her løber Danmarks største Rasmus Klump-skattejagt nemlig af stablen. Den er arrangeret af Børneulykkesfonden, og der kan hele familien drage afsted på eventyr og finde skjulte Rasmus Klump-skatteposter, som blandt andet består af Rasmus Klump-bamser, tegninger eller andre Rasmus Klump-produkter – og derfor søger Børneulykkesfonden efter netop sådan nogle.

Omdan din adresse til en skattepost

Ligger du inde med en Rasmus Klump-bamse, kan du omdanne din adresse til en skattepost for en weekend. Det gøres ved at placere en Rasmus Klump-bamse i vinduet, eller et andet sted på matriklen, så den er synlig fra vejen – eller ved at hænge en Rasmus Klump-tegning på postkassen. Derefter registreres posten, så den fremgår på et digitalt skattekort.

Familier kan drage afsted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter ved at følge det digitale skattekort, når det passer i løbet af weekenden.

Formålet er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer aflyses på stribe, fortæller generalsekretær hos Børneulykkesfonden, Henriette Madsen:

»Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde mange af vores arrangementer. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig,« fortæller Henriette Madsen.

Støt et godt formål

Ved at deltage i skattejagten støtter man Børneulykkesfondens arbejde for at forebygge børneulykker i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Man støtter desuden Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Alle skattejagtens deltagere modtager en opvarmningsvideo, en pakke med en refleksvest og et startnummer til at sætte på maven samt en medalje og et diplom, når skattejagten er klaret.

Det koster 100 kroner + porto per barn at deltage.

Du kan registrere din Rasmus Klump-skattepost her.

Skattejagten afholdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Tivoli, Continental og Shell

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Skolehaverne ligger i Frederiksberg Have.

Haver til Maver: I Frederiksberg Have gror et særligt læringsrum for børn

»Omgivelserne kalder på, at vi gør os virkelig umage med vores måde at være værter på, så det har vi i den grad tænkt os at gøre,« lover Claus Meyer.

Historisk perle renoveret for millioner: Claus Meyer åbner spisested i Frederiksberg Have