Det er i området omkring Østerport Station, hvor der har været flere indbrud, som 27-årig mand er mistænkt for. Arkivfoto: Michael Paldan
Det er i området omkring Østerport Station, hvor der har været flere indbrud, som 27-årig mand er mistænkt for. Arkivfoto: Michael Paldan - Foto: Michael Paldan

Formodet gerningsmand er anholdt

Københavns Politi har anholdt en mand, som mistænkes for at stå bag en stribe indbrud omkring Østerport Station.

Tidligere på ugen efterlyste Københavns Politi med video og billeder en formodet gerningsmand bag flere indbrud begået i private hjem i området omkring Østerport Station over de seneste måneder.

På baggrund af henvendelser fra flere borgere har politiet fundet frem til manden, som blev anholdt torsdag.

Manden er mistænkt for at stå bag et tocifret antal indbrud i området. Under ransagningen af den pågældendes hjem blev der fundet flere koster fra diverse indbrud i København.

»Vi har fået adskillige henvendelser fra borgere, som sammen med en målrettet efterforskning har gjort, at vi i går kunne anholde den formodede gerningsmand bag de mange indbrud. Det er vi naturligvis meget tilfredse med og håber, at det kan skabe en øget tryghed for borgerne i området,« siger leder af indbrudssektionen hos Københavns Politi, Peer Windolf-Nielsen, i en pressemeddelelse.

Den 27-årige mand blev fredag morgen fremstillet i dommervagten på Frederiksberg, hvor han blev varetægtsfængslet i 28 dage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Blackbird Hill er Månedens Frederiksbergbutik i juni

Omfanget af arbejdsulykker er 25 procent højere end Metroselskabets egen målsætning.

569 arbejdsulykker på Metrocityringen