Prisen på fjernvarme falder i 2020 for HOFOR-kunder
Prisen på fjernvarme falder i 2020 for HOFOR-kunder - Foto: PR foto

Din samlede udgift til varme, bygas, vand og spildevand falder i 2020.

Når du i 2020 skal betale regninger til vand, varme, bygas eller spildevand, kan du se frem til en lavere regning, hvis din forsyning er HOFOR. De har netop meddelt, at en families årlige udgift til disse poster vil falde med 250-300 kroner årligt. »Vi er rigtig glade for, at udgifterne til disse basale ydelser ligger stabilt, og at det til næste år oven i købet bliver lidt billigere at varme boligen op,« siger Jan Kauffmann, der er direktør for Økonomi og Forretning i HOFOR. Det er fjernvarmeprisen, der gør udfaldet for den nye pris. Prisen falder nemlig med to procent. Prisen på en liter vand i København falder – ligesom bygas, vand og spildevand – ikke. Den koster fire øre, hvilket i forvejen er lavere end landsgennemsnittet 7 øre per liter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kulturhuset Indre By holder ‘Green Friday’ på fredag.

Byttemarked og fingernemme fiksere: Black Friday får et grønt modspil

Klaus Mygind (SF) vil gøre Nørrebro grønnere

SF: Bylivsgader på Nørrebro skal gøre byen grønnere