Foto: Pexels

Køkkentips: Panering og stegning af fiskefileter

Køb dig nogle friske fiskefileter, panér dem, steg dem og spis dem – nemt og lækkert både til frokost og aftensmad.

Ingredienser:

  • 4 stk. rødspættefileter
  • 75 g hvedemel
  • 1-2 æg
  • Rigeligt med rasp
  • Smør og olie til stegning
Æggene slås ud i en skål og piskes sammen. Fileterne tørres af. Vend dem først i hvedemel og herefter i æggeblandingen. Til sidst vendes fileterne i rasp og lægges på et spækbræt. 
En pande varmes op, og rapsolie og smør smeltes herpå. Når smørret er bruset af, lægges fileterne på panden. Når en kødnål går gennem fisken uden modstand, er den stegt færdig – det tager ca. 3. min på hver side.
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Turen slutter ved Brønshøj Kirke.

Skyd året ind med en lang gåtur

Denne type alkohol feder mindst