Vær med til at debattere byens udvikling ved en pop up-debat på fredag på Dronning Louises Bro. Foto: Heine Pedersen/ Ritzau/ Scanpix

Kom til debat om Københavns fremtid på Dr. Louises Bro

KØBENHAVNERSNAK. Vær med i debatten, når sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF) møder debattør og juridisk rådgiver, Khaterah Parwani, om uligheden og mangfoldigheden i København.

Af Julie Stougaard

js@minby.dk

BLIV HØRT: I morgen fredag 12. oktober klokken 15.00 inviteres lokale københavnere til at debattere byens udvikling ved en pop up-debat på Dronning Louises Bro. Sundheds- og omsorgsborgmesteren Sisse Marie Welling (SF) vil være til stede sammen med debattør og juridisk rådgiver, Khaterah Parwani, der er en markant københavnsk stemme i debatten om mangfoldighed, ligestilling og integration. Specielt vil de fokusere på København som en ansvarlig by. Københavnerne bor og lever i København og er derfor eksperter i byens liv. Københavns Kommune vil derfor gerne have københavnernes bidrag til visionen for byens udvikling, som er i offentlig høring frem til den 20. november.

Fokus på byens udvikling

Med kampagnen ’københavnersnak’ vil Københavns Kommune gribe høringsperioden an på en ny måde, så dialogen tages, dér hvor københavnerne opholder sig til daglig. Som en del af kampagnen sættes der derfor fokus på byens udvikling gennem i alt 10 festlige arrangementer rundt om i København og en engageret samtale på sociale medier.

Hvilket ansvar har København som by, når det kommer til udsatte byområder? Og hvordan kan byen være med til at løse problemer med ulighed i sundhed, arbejdsløshed, og udsatte?

Tilhørerne inviteres til at medvirke i debatten og gøre deres holdninger gældende.

Alle københavnere opfordres til at deltage i debatten om Københavns fremtid på sociale medier med hashtagget #københavnersnak. Man kan læse mere om Verdensby med ansvar – Forslag til Kommuneplanstrategi 2018 og dialogkampagnen på www.kk.dk/kobenhavnersnak.

Der er desuden mulighed for at skrive høringssvar på www.blivhoert.kk.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vind 3 x 4 billetter til Den Magiske Maske på Eventyrteatret

København i popularitets-top tre