Stof 2000 på Frederiksborggade er en af de butikker, som fortsætter. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Stor kæde lukker butikker i København

“Dårlig økonomi betyder, at vi ser os nødsaget til at lukke 15 butikker landet over.” Sådan skriver butikskæden Stof 2000, der i årevis har solgt metervarer til håndarbejdsfolket, på deres hjemmeside. Butikskæden er i gang med en rekonstruktion.

Butikkerne har sidste åbningsdag torsdag 15. januar. I hovedstaden lukker butikkerne på Gl. Kongevej 112 på Frederiksberg, på Amagerbrogade 48-50 i København S, på Nørrebrogade 169 på Nørrebro og i Spinderiet i Valby.

Butikkerne på Østerfælled Torv på Østerbro og i Frederiksborggade 26 i København K forbliver åbne, ligesom det fortsat er muligt at købe ind på stof2000.dk

Du kan se en oversigt over den fremtidige skæbne for alle butikkerne i kæden HER

“Vi er selvfølgelig kede af at lukke 15 butikker, men vi vil i den forbindelse rette vores fokus på de resterende 10 butikker, samt webshop, og gøre forsøget på at drive disse videre. Vi håber at se dig i en af vores andre butikker eller på stof2000.dk,” skriver kæden og takker medarbejderne i Stof 2000-butikkerne for en super indsats.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Jeg vil hellere være Bubber end statsminister«

14 gratis foredragi Eliaskirken