Fra 2.-3. marts afholdes der gratis musikweekend for piger i Osramhuset i Valhalsgade. Foto: Lasse Kofod/ Ritzau Scanpix

Musikweekend for 12-17 årige piger

WORKSHOP: I Osramhuset afholdes der en gratis musikweekend for piger i alderen 12-17 år. Kan du lide at udfolde dig musikalsk sammen med andre piger på din alder? Så er denne workshop måske lige noget for dig.

Osramhuset leder efter piger, der elsker musik og har lyst til at bruge en weekend i selskab med ligesindede. Tiltaget er lavet for at få flere piger ind i musikmiljøet, samt for at give mulighed for at udforske forskellige instrumenter og musikgenrer.

Pigerne afslutter weekenden med at indspille deres helt egen sang, som de efterfølgende kan spille for familie og venner. Piger på alle musikalske niveauer kan være med, men man skal helst have haft et instrument i hånden før.

Workshoppen er gratis og foregår 2.-3. marts fra kl. 12-17 på Valhalsgade 4.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fastelavnsoptog i Vanløse

Frederiksberg-borgere har skabt en udstilling om lykke