Kenn Husted åbnede sit første sted i 1997. Han ejer i dag syv restaurationer og to vinbutikker i København. Foto: PR

Nyt grønt spisested i Rantzausgade

BÆREDYGTIGHED: Torsdag 7. marts indvier Kenn Husted sit nyeste skud på stammen nemlig spisestedet Glou Glou, Han har allerede stået for en lang række af succesfulde restaurantkoncepter.

Husted mener, at der er brug for et sted, hvor man kan spise sundt og lækkert samtidig med, at maden vil bære præg af bæredygtighed. Udover »bare« at være grøn, slår Glou Glou sig også op på en gennemtænkt indretning. I de flotte lokaler finder man nemlig både hyggelige sofakroge, et langbord, en cocktailbar og en »gårdbutik«, hvor man kan købe friske råvarer, blomster og vin.

Farvepaletten, der er gjort brug af i restauranten, er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Derudover er facaden ud mod Rantzaugade blivet shinet op, og flotte planter snor sig op af væggene.

Navnet »Glou Glou« kommer fra fransk, og er en term, der er gået hen og blevet accepteret i internationale vinkredse. Oversat betyder det »klukken«, hvilket refererer til lyden vinen laver, når man hælder det op. Det refererer også til vin, som er let drikkelig, fordi den har lav alkoholprocent, smager og dufter godt. Dette er dog ikke lig med, at man skal frådse med vinen, men blot at den er let at drikke, og at kvaliteten er høj.

Husted har boet på Nørrebro i mange år og synes, at folk på Nørrebro går op i kvalitet og sundhed. Netop derfor mener han, at Glou Glou og Nørrebro er et godt match.

Den grønne fest finder sted kl. 16-18, hvor der vil være gratis snacks og lidt at drikke.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Erindringscafe: En snak om Amagers forsvarsværker

Fastelavn med ansigtsmaling, tøndeslagning og Moster Mie