Nu er det lykkes at få lavet en Kulturnat, hvor der kun er arrangementer for børn. Foto: PR

Nu får de små også en Kulturnat

BØRNEARRANGEMENT: Kulturnatten, der ligger i efteråret, er blevet meget populær, og derigennem er idéen om at lave en Kulturnat for børn udsprunget. Programmet vil indeholde mange forskelligartede arrangementer for børn mellem 2-5 år og 6-12 år. Programmet blev offentliggjort 1. marts på www.kulturnatten.dk, og fra samme dag af har man kunne købe billetter til aftenen.

Arrangementerne vil være sjove, lærerige og spændende, og de vil finde sted over hele København og Frederiksberg. Et armbånd koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år, og med et sådant armbånd kan man gratis medbringe fire børn, hvis de er under 12 år. Armbåndene kan købes på Kulturnattens webshop, hos 7-Eleven og på adskillige museer.

Den Lille Kulturnat finder sted 15. marts kl. 16-21.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Læsefest for alle børn i København

Unge iværksættere: »Vi laver ikke ballade, bare fordi vi er fra Folehaven«