Foto: Low-Fi

Kom til brugerskabte koncerter i dit nabolag

MUSIK: Online-platformen for brugerskabte koncerter, Low-Fi, har vokseværk og er per 1. februar flyttet til større lokaler på Birkedommervej 31.

Brugerskabte koncerter er en trend, der blandt andet har bredt sig til de danske stuer – og det er noget, der kan mærkes internt hos Low-Fi, der startede i 2016 som en to-mands-virksomhed med grundlæggerne Anne Dvinge og Stine Hulvej. I dag består Low-Fi af et team på 11 fuldtids- og deltidsansatte og praktikanter.

Low-Fi faciliterer kontakten mellem musikere, værter, musikelskere og koncertgængere via deres online-platform www.lowficoncerts.com og giver dem de bedst mulige rammer for at arrangere koncerter med salg og køb af billetter. Low-Fis kæphest er, at ingen musikere spiller gratis, og den største del af billetindtægten går til musikerne.

Bliver man medlem af Low-Fi kan man både komme til koncerter i intime og hyggelige rammer, men man kan også lave sin egen koncert og komme i kontakt med dygtige, up-coming og uafhængige musikere.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

ØsterGro blev udsat

Ny trappe er åbnet: Gå ned i metroen fra Strøget