Ifølge Samira Nawa spiller foreningslivet en vigtig rolle i samfundet. Arkivfoto: Michael Paldan.

DEBAT: Et styrket foreningsliv i København

…Debat

AF SAMIRA NAWA (R)

Folketingskandidat i København

FORENINGSLIV: I København har vi et unikt foreningsliv, som ikke blot er til glæde for den enkelte fodboldspiller, spejder eller vinterbader, men som også bidrager til en stærk identitet for byen. Foreninger er fællesskaber, hvor man kan dyrke sine interesser og gå i fælles front for sager, man tror på.

Det er således dybt forankret i foreningslivet, at vi mødes på tværs af køn, alder og sociale skel, men med foreningens formål tilfælles. Det er ligegyldigt, om du hedder Hans eller Hassan, om du er til mænd eller kvinder, og om du skriver med venstre eller højre hånd.

Foreninger bør spille en vigtig rolle i at fremme mangfoldigheden i samfundet, hvor vi mødes på lige fod for sager, som vi brænder for. Hvor den sociale tillid vokser, fordi vi mødes på tværs af samfundsgrupper. Jeg vil derfor tale foreningslivet op, fordi frivilligheden styrker solidariteten og fællesskabet i vores skønne by.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kulturstationen Vanløse klar med comedy og undergrund

Safri Duo-medlem bliver ny rektor for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium