Københavns Politi har tirsdag eftermiddag afspærret Assistens Kirkegård. Privatfoto

Politiet evakuerer Assistens Kirkegård: forbindelse til muligt granatfund

Opdateret 15.45.

Københavns Politi meddeler, at deres eftersøgning på Assistens Kirkegård nu er afsluttet, og at der ikke er fundet noget af politimæssig interesse.

Københavns Politi havde tirsdag eftermiddag evakueret Assistens Kirkegård. Et øjenvidne beretter til kbhliv.dk, at politiet havde spærret alle indgange til kirkegården af med undtagelse af indgangen fra Jagtvej, hvorfra politiet ledte folk ud af Assistens Kirkegård.

“Der var 15-20 politifolk til stede med tre hollændervogne, hvor to af dem kørte rundt på stierne på Assistens Kirkegård,” fortæller Andreas Kirkeskov Haagesen,” der befandt sig på kirkegården, da politiet rykkede ind.

Han tilføjer, at han kunne høre, at politiet havde medbragt hunde.

Københavns Politi oplyste tidligere, at der var en efterforskning i gang, som var en udløber af efterforskningen tirsdag formiddag på Blågårds Plads, hvor politiet fandt en håndgranatlignende genstand.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Han skal lave lidt larm i Tivoli

Vandt criterium omkring Hørsholm