Se billederne: Nørrebroere laver fredsdemonstration

Den kontroversielle islamkritiker og partileder Rasmus Paludan skulle have demonstreret på Blågårds Plads tirsdag eftermiddag, men Københavns Politi meddelte lederen af Stram Kurs, at han ikke kunne afholde demonstrationen, da de vurderede, at den ville udgøre en fare for den offentlige fred.

I stedet har en gruppe nørrebroere her tirsdag eftermiddag samlet sig på pladsen til en fredsdemonstration, som finder sted indtil klokken 17.

‘ Vi ønsker ikke, at hadprædikanter skal splitte os ad og krænke os i vores bydel. Derfor indkalder vi til en fredelig moddemonstration mod Rasmus Paludan. Vi ved, at stemningen er ret antændt og opfordrer til at være rolige og opmærksomme, når I ankommer. Det, vi ønsker allermest, er, at vi bliver så mange, at vi fylder hele pladsen med kærlighed og kage. Kom og join!,’ skriver initiativtagerne på Facebook-begivenheden med navnet ‘Fredsdemo for kærlighed – vi står sammen mod racisme’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vandt criterium omkring Hørsholm

Vesterbros flinke sheriffer