PR-foto

Gadeidrætten går i gang i Mjølnerparken

STREET SPORT: Dagene bliver længere, vejret varmere, og gaderne begynder at summe af liv. Det betyder, at GAME på Nørrebro nu kridter asfalten op og starter træninger i streetbasket, gadefodbold, parkour og GAME Girl Zone i Mjølnerparken.

Børn og unge på Nørrebro, der brænder for gadeidræt og gadekultur, kan se frem til masser af fede turneringer, aktiviteter og bevægelse på asfalten.

GAME-zone Mjølnerparken holder til ved boldburet ved Mjølnerparken 36 og beboerhuset på Vermundsgade, og har ugentlige træninger i streetbasket, gadefodbold, og parkour. Streetbasket er hver tirsdag kl. 16.00-17.30 ved boldburet ved Mjølnerparken 36. Gadefodbold foregår hver søndag kl. 13-15 ved boldburet, og parkour hver tirsdag kl. 17.30-18.30 samme sted.

GAME Girl Zone finder sted hver tirsdag kl. 16.00-17.00 i beboerhuset op Vermundsgade, men man mødes ved Hothers Plads 2 kl. 15.50 og går derover. Her er der sæsonstart 30. april.

Alle børn og unge i alderen 8 til 16 år er velkommen til at dukke op til træningerne. Det er helt gratis, og alle kan være med, også selvom man ikke har prøvet det før. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ny sognepræst: Uden Gud havde jeg ikke klaret skilsmissen

Kulturhusforeningen søger: Vil du støtte Sydhavnens fællesskab?