Foto: PR foto

Poetisk påskevandring på Assistens

Assistens: Søndag 21. april klokken 14 har gadedigteren Christian Kronman sammen med Kulturcentret Assistens planlagt påskerundvisning på Assistens Kirkegård. Nøgleordet er genopstandelse. »Hver gang jeg fx står ved en digtergrav og udsiger et digt, som poeten dernede måske skrev for 200 år siden, så er det jo en hel lille genopstandelse, der finder sted – om ikke af poeten selv, så i hvert fald af en blomst fra hans værk,« skriver Christian Kronman. Vandringen går hele Assistens rundt og slutter efter halvanden time af ved H. C. Andersen. Vandrerne mødes på Kapelpladsen ved Kapelvej 4. Det koster 50 kroner at deltage i vandringen. Billetter kan købes i døren.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Påskemad: Her er to opskrifter med lam

Skyderi mod café i Frankrigsgade