Lokale beboere afholdte 'Fredsdemo for Kærlighed - vi står sammen mod racisme!' på Blågårds Plads tirsdag 16. april. Nu er der en ny fredsdemonstration på pladsen fredag eftermiddag. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Demonstration: Kage og kærlighed på Blågårds Plads

FRED: Fredag klokken 17 er der fredsdemonstration på Blågårds Plads, som er arrangeret af Fredsprojektet mod Racisme.

‘Hvis vi ønsker et samfund, hvor vores børn vokser op som frie og ligeværdige mennesker, må vi voksne fjerne de hindringer, der skaber splittelse. Hvis vejen går gennem hjerterne, vil vi skabe rum for at mødes. Derfor inviterer vi ydmygt til en lille fest, hvor vi sammen mødes i fred. Tag kage med, ven. For dine og mine børn er vores ansvar,’ skriver de på Facebook.

Fredsdemonstrationen er et forsøg på at sprede god energi på Blågårds Plads, som skal få sidste søndags voldsomme uroligheder i forbindelse med provokatøren og islamkritikeren Rasmus Paludans demonstration til at træde i baggrunden.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Guitartalent giver debutkoncert

Nørrebros motionsaftenskole fylder 25 år