Foto: BollySwag DK

Kom til indisk festival i Nordvest

FESTIVAL: Fredag 26. april til søndag 28. april kan beboere i Nordvest og omegn for første gang være med, når folkene bag BollySwag DK skyder den første udgave af den indiske festival ’Treasures of India’ i gang.

Festivalen er en minifestival med både mindre shows og workshops for alle, som er interesserede i indisk dans og musik. Det er medlemmerne i BollySwag DK, som både optræder og giver workshops sammen med lokale musikere og et par udenlandske gæstedansere.

Formålet med den nye festival er at vise alsidigheden og de mange facetter af indiske kunstformer samt at invitere folk til at prøve det selv, da arrangørerne mener, at kunstarterne kan omfavne folk af alle nationaliteter og etniciteter.

I første omgang startes festivalen op som en weekendfestival, men den målet er at udvide festivalen år for år til at inkludere flere kunstnere og flere aktiviteter.

Festivalen afholdes hos Teatergruppen Batida, Rentemestervej 25A, hvor den skydes i gang fredag 26. april klokken 17.00. Billetter til festivalen kan købes på www.billetto.dk.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dragør undersøger hvad flere ældre borgere vil koste

Studio Septimius er Månedens Frederiksbergbutik i marts