Onsdag 1. maj giver gruppen ¿47SOUL¿ koncert på spillestedet Alice på Nørrebro. Foto: PR-foto.

47SOUL giver smæk for skillingen 1. maj

NY GENRE: Onsdag 1. maj er der musik for alle pengene, når den palæstinensiske musikgruppe ’47SOUL’ giver koncert i forbindelse med Arbejdernes internationale kampdag på spillestedet Alice på Nørrebro.

Her vil gruppen give smagsprøver på en helt ny genre ved navn ’shamstep’, der bedst kan karakteriseres som en pulserende blanding af den traditionelle, arabiske dansemusik dabke og palæstinensisk gademusik tilsat tunge elektroniske beats og syrerock.

47SOUL er desuden kendt for deres vilde optrædener på scenen, der ifølge gruppen selv »sætter publikum i ustoppelige vibrationer og tilstande af trance«. I 2015 udgav gruppen singlen ’Intro to Shamstep’, der fik millioner af visninger på YouTube.

47SOUL går i luften klokken 20, dørene åbner klokken 19. Billetter kan købes her.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Storværk: Tårnby og Dragør skildret af Trap Danmark

Kulturprisen blev malet grøn