Foto: Andreas Holm

Distortion annoncerer årets Street Events

DISTORTION: Distortions gadefester skal være hyggeligere, mere folkelige og mere lokalt forankrede. Som noget nyt deler Distortion derfor gadefesterne op i to formater: Music Stages og Street Events. I dag annonceres årets Street Events.

Blandt de mange annoncerede navne er både plejehjemsfest med Elvis-tema, Børne Distortion med parkour og ballonklovn, karaokefest, vikingetræf, skaterkonkurrence, silent disco, beboerfest, fællesspisning og Mexico-fest.

Blandt events på Nørrebro er klassisk street rave med drengene i » Namunël«, Stylist-netværket Beautify, som rykker ud på gaden og tilbyder Distortion-gængere glitter, braids og bodypaint og »Sjak.wav«, som er et københavnsk musikkollektiv med rødder i trap og moderne RnB.

Et nyt format

For arrangørerne bag gadefestivalen handler det om lokalkultur og rummelighed og om at samle alle slags mennesker. Derfor skærer man nu i antallet af vilde musikscener, for at skabe mere plads til festivalens Street Events. Mange af gadearrangementerne får fortsat musikalske indslag med både koncerter og DJs.

Med de nye events gør Distortion endnu mere for at sikre kvaliteten. Gadefesterne får med andre ord færre men bedre musikscener. Så vidt muligt flyttes de store musikscener til udkanten af brokvartererne, så de små og mere hyggelige events kan overtage de centrale pladser.

Gadefesterne foregår på Nørrebro onsdag 29. maj med Street Events klokken 16.00-22.00. De fleste arrangeres af lokale butikker, foreninger, restauranter og barer.

Festivalens fulde Street Event program kan ses på festivalens hjemmeside. Du kan støtte festivalen og få adgang til det fulde koncertprogram ved at købe et Gadearmbånd.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debatindlæg: Har Frederiksberg Kommune glemt historiens gang?

Mand fængslet for at sprænge bil i luften