Alt frugt og grønt, der skal leveres til nørrebroborgerne gennem FællesGro, kommer til at komme fra Stengården, der ligger i Birkerød. Foto: PR

Lokalproduceret frugt og grønt til nørrebroerne

HØSTSÆSON: Menneskene bag ØsterGRO Tagfarm har besluttet at starte FællesGro på Nørrebro. Med dette initiativ skal københavnerne forsynes med lokalproducerede og økologisk frugt og grønt. Dette lægger basen for et fællesskab mellem byboere og landmænd.

FællesGro startede på Vesterbro for et års tid siden. Medlemmer af FællesGro skal hver betale deres andel forud for høsten. Derefter kan man afhente sin ugentlige høst på Kølsters Tolv Haner.

På Nørrebro kommer de friske og økologiske varer til at komme fra Stengården i Birkerød. 80 medlemmer fra Nørrebro kan være med i år.

Medlemmer af FællesGro kommer til at nyde godt af den store diversitet af grøntsager, frugt og urter. Derudover får de også mulighed for årlige gårdbesøg på Stengården.

Ønsker man at høre mere om konceptet, kan man dette mandag 6. maj kl. 17.30-19.30 på Kølsters Tolv Haner. Denne aften kan man også møde holdet bag FællesGro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

I Idrætsparken: »Julius Andersens Vej er ofte et stort trafikalt kaos«

Hollywood-stjerne: Svend-Ole Thorsen besøger Ørestad Bibliotek