I flere dele af byen er der allerede etableret gadefester som her i Saxogade på Vesterbro. Nu har et nyopstartet erhvervsfællesskab i Rantzausgade arrangeret gadefest, som afholdes 11. maj. Arkivfoto: Dan Møller

Kom til gadefest i Danmarks mest utrygge gade

FEST I GADEN. En ny gadefest kommer til Rantzausgade, som ifølge Cyklistforbundet er landets mest utrygge gade at cykle i. Fest med 11. maj.

RANTZAUSGADE: Rantzausgade er kendt og berygtet. Cyklistforbundet har for nylig tildelt gaden den tvivlsomme ære at være landets mest utrygge sted at færdes som cyklist.

Men dem der bor i kvarteret ved, at gaden rummer så meget mere.

Det vil de gerne vise, og der findes vel næppe en bedre måde at gøre det på, end ved at holde en gadefest.

Festen finder sted på lørdag 11. maj fra 10-23, hvor der vil være noget for alle.

Gadens butiksliv rykker ud i gaden, der vil være loppemarked, bygning af sæbekassebiler og sæbekasseløb samt ringridning (vel at mærke på jernhest, som man selv medbringer) og meget mere.

Lækker mad og musik

Ved opstillede borde og bænke kan man nyde sin mad og drikke fra SpiseBar 20, Falafelkælderen, Glou Glou, Power Food, Scarpetta, Thai Me Up, Liban Cuisine, Efess Pizzabar, Bello e Buono og Thai Restauranten AYUTTAYA, og der vil være afrikansk streetfood.

Fra klokken 18 fortsætter festen med musik, fest og farver oppe ved Kølsters Tolv Haner, Brorsons Kirke og Nha Trang. Baka D’Busk (Plantedrengene) og Blåregn byder også indenfor med lækkerier og godt selskab.

Arrangementet er gratis at deltage i, dog koster en bod på loppemarkedet 100 kroner og kræver tilmelding til Markos fra Markos Kælder på tlf.: 52 74 78 23.

Gadefesten er arrangeret af gadens nystiftede erhvervfællesskab, kvarterets kirker og Områdefornyelse Indre Nørrebro.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Åndelig søndag på Stejlepladsen

Fællessang på Kastellet