Der er rig mulighed for at finde genbrugsguld til Børnehjælpsdagens Kræmmermarked - udover at prøve tivoli og høre koncerter. Foto: PR foto

Tag på kræmmermarked i en god sags tjeneste

BELLAHØJ: I weekenden 10.- 12. maj er der Børnehjælpsdagens Kræmmermarked 2019 på Bellahøj Campingplads. Over 200 stande vil sælge ud af loppeting, som du måske kan få gavn af for billige penge. Udover loppestande er der også madboder og koncerter.

Rocazino og Sussi & Leo er nogle af navnene på programmet. Kræmmermarked er i den grad i børnenes ånd. Derfor vil der i anledningen være en tivolipark, og så vil Gurli Gris og Gustav Gris slå vejen forbi. Kræmmermarkedet, der finder sted 29. gang, støtter anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Læs mere om Børnehjælpsdagens Kræmmermarked 2019 på www.bhd-marked.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

DFDS skal bygge ved siden af deres egen færgeterminal

Nyt skoledistrikt i Ørestad sendt i høring