#LYST2 inviterer gæster ind i et intimt rum med sexarbejdere og ud i offentligheden, hvor idéer om sexarbejdere konstrueres. Foto: Camilla Hasseriis Dietz

Pop-Up bordel åbner på Nørrebro i maj

Korsgade: Fra 27. maj til 31. maj åbner et Pop-Up bordel på Korsgade 12-14 på Nørrebro. Det er dog ikke et rigtigt bordel, men teatergruppen BÆST, der iscenesætter et under navnet ’LYST#2’ til CPH STAGE. ’LYST#2’ er en en-til-en oplevelse og en performance lecture. Bordelideen fik liv første gang i 2015, hvor BÆST havde stor succes med at kombinere scenekunsten og en bordelvirksomhed. Kommer man til Pop-Up bordellet på Korsgade, bliver man mødt af en telefondame i døren. Sexarbejderen tager den derfra, hvor arbejderen præsenterer gæster for egne erfaringer og oplevelser. Der skal samtales om stigma og synspunkter. Eja Due, der er performer, sætter sin egne nøgne krop på spil for gæsterne. »Jeg udfordrer dig til at kende forskel på en nøgen prostitueret og en hvilken som helst anden nøgen kvinde,” siger hun i en pressemeddelelse. Billetter kan købes på www.cphstage.dk og koster fra 100 kroner og op.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Uformelt morgenmøde for butikker

Dick Kaysø bekæmper penis-tabu med bananer