Foto: Jacob Crawfurd

Kom til afrikansk fest i hjertet af Nørrebro

GADEFEST: Lørdag 25. maj, klokken 12.00-20.00, er der afrikansk fest når Couleur Café, i samarbejde med kulturhuset Union, byder på super hyggelig gadefestival, hvor alle er inviteret.

Festivalen afholdes i området omkring Union, Nørre Alle 7, og Sankt Hans Torv. Temaet er afrikansk kultur, og nøglen er musik og mangfoldighed.

Hvis du kan lide god musik, trommer, streetfood, øl i solen, dans, hygge og festlige optog, så vil du ikke gå glip af Couleur Café. Til Couleur Café kommer du på en rejse til alt det bedste, Afrika har at byde på, lige midt i København. Billetten er gratis, og du skal blot medbringe egne farver, rytmer, dance moves og godt humør.

Fra Tanzania til Tunesien og Sydafrika

Festivalen tager dig i løbet af dagen på en rundtur, der strækker sig fra Tanzania og Tunesien til Senegal og Sydafrika. Der bliver musikalske stop i blandt andet Ghana, Burkina Faso og Uganda, og der bliver hyggelig workshop hvor børnene kan tegne og male. Der er gode indkøbsmuligheder i 70 boder med tøj, farverige stoffer, smykker og kunsthåndværk fra næsten alle kontinentets lande. Eftermiddagens modeshow viser de nyeste trends i lækkert Afrodesign.

Hos foreningerne kan du kan få en snak om udvikling og frivilligt arbejde. Tag en kop nyristet kaffe fra Etiopien eller et glas friskpresset juice af øko-frugt og sukkerrør fra Uganda. Bliver du sulten undervejs, får du nemt stillet sulten med Jolof rice og grill fra Gambia eller specialiteter fra Eritrea, Elfenbenskysten og Zambia.

Afterparty med Afro-DJs

Når festivalen slutter kl. 20, er det for første gang muligt at fortsætte med afterparty indenfor hos Union, Nørre Allé 7. Kollektivet »Black Hipsters« har sat nogle af landets sejeste Afro-DJs bag pulten. Kipanga, Taf Dollar og Duza står parat til at vende gamle vinyler, såvel som de helt nye tracks fra kontinentets natklubber. Bemærk at der kræves billet for at deltage i afterparty – billetter kan købes på www.billetto.dk.

Du kan læse mere om festivalen og se det fulde program på eventets facebook-side. Festivalen opfordre alle til at støtte op arrangementet, ved kun at købe drikkevarer i festivalens egne boder.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Syng sommeren i gang med pop og funk

Fodbold: Hovedstadens mesterhold fejres på rådhuset