Hvad mener Venstre om Blågårds Plads på Nørrebro?
Hvad mener Venstre om Blågårds Plads på Nørrebro? - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

DEBAT: Hvad mener Venstre egentlig om Nørrebro?

Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Af Jens Villadsen, Egegade, 2200 København N

Er Blågårds Plads et sted, hvor ’der er mere plads, end overskrifterne ofte giver indtryk af’ eller et sted, hvor man som ’helt almindelig familie kan have svært ved at leve et familieliv i den tryghed og de trygge rammer, som jeg mener, at enhver har krav på at have i Danmark’?

Meningerne er mildest talt modsatrettede i partiet Venstre, der i løbet af blot en uge er kommet frem til disse to vidt forskellige holdninger til kvarteret.

Den første udtalelse kommer fra Venstre-mand og medlem af Nørrebro Lokaludvalg Bjarke Kværnø, efter den nye næstformand Inger Støjbergs besøg på Støberiet på Blågårds Plads 22. januar. Den anden udtalelse kommer fra Inger Støjberg selv og er bragt i et indlæg her i Nørrebro/Nordvest Bladet 31. januar, blot en uge senere.

Læs også: Tema/Nørrebros Tolerance: Nørrebro er en sort plet på Danmarkskortet

Om det er den tidligere minister eller partiets repræsentant i kvarteret, der lægger linjen for, hvad Venstre officielt mener om Nørrebro, hverken ved jeg, eller vil jeg blande mig i. Men det ville umiskendeligt klæde Venstre at finde ud af, hvad partiet egentlig mener om Nørrebro og komme med en officiel udmelding. Det har både partiets egne vælgere og vi borgere på Nørrebro krav på.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Chief 1 fyrer den af på Amager Bios søster-spillested Beta 27. marts.

Chief 1, 50 år og nærmest lalleglad: Nægtede at blive en bitter mand, der bander af fjernsynet

Forfatter og Bob Dylan-fan Alen Meskovic holder foredrag om Dylan og hans syn på kristendommen.

Da Bob Dylan blev hellig: Foredrag om sangerens kristne livssyn