- Foto: Martin Sørense / arkiv

LEDER: NørrebroLIV på den anden side af corona – og vi tyvstarter nu

Der er ikke meget liv i Nordvest og på Nørrebro for tiden. Så er det i hvert fald bag lukkede døre, eller to og to på gåtur i forårssolen, én på vej til supermarkedet, en enkelt løber på asfalten eller en træt far med barnevognen og junior, der skal sove til middag. Det er vel stort set dét, i disse corona-tider.

MEN DER KOMMER EN TID efter corona. En tid hvor vi rykker sammen igen, også fysisk. En tid hvor fællesskaberne og det daglige lokale liv igen vil blomstre, og hvor vi sammen skaber de små og store lokale mirakler, som vi kender dem. Alt det liv, der betyder noget for os tirsdag morgen og lørdag aften.

Det liv vil nørrebro/nordvest bladet til den tid være med til at skabe, dyrke, gøde og formidle. Sammen med hele Nordvest og hele Nørrebro. Det vil vi gøre under navnene NordvestLIV og NørrebroLIV. To helt nye universer på www.NordvestLIV.dk og på www.NørrebroLIV.dk og på Facebook ser derfor nu dagens lys og erstatter vores hidtidige minby.dk – og hver bydel får nu hvert sit LIV-univers.

I mange år har VI først og fremmest været formidler af lokale nyheder, og været et samlingspunkt for det, der vil ske, det der er sket, og for det lokale handels- og erhvervsliv. Det vil vi også fremover. Men vi vil være meget mere end det.

Vi vil gå forrest, når det lokale liv igen skabes ude i fællesskaberne efter corona. Vi vil med NørrebroLIV og NordvestLIV brede os og skabe aktiviteter og events der bringer folk sammen, have meget mere ‘gå-i-byen-stof’ til alle, flere der får spalteplads og ørenlyd med video-blogs, klummer og holdninger. Gode oplevelser vi deler med hinanden. Alt det der betyder noget og rører os, og alt det der skaber NordvestLIV og NørrebroLIV. Meget mere af det, sammen med det bedste af det, I kender fra os i forvejen.

Nu har vi tyvstartet og sat de yderste rammer for det LIV vi sammen skal skabe. Så værsgo’; byd ind. Hvad er NørrebroLIV og NordvestLIV for jer? For dig? Hvad har du? Et tip, et godt råd, noget vi bør gøre, eller noget du kan gøre, for at skabe LIV? Skriv til mig, eller giv mig et ring – så skaber vi NørrebroLIV og NordvestLIV sammen. Så er vi klar til LIV på den anden side af corona.

Hilsen Jesper Gisli, chefredaktør.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Signe Vadgaard og kæresten har fundet drømmehus lidt udenfor København.

Vinker farvel til Amager: TV-vært flytter i drømmehus på den anden side af broerne

Chaoyi Wang er urmager og ejer af Bidstrup Ure. Lige nu er der lidt for god tid, for sølv, guld og ure er en luksusvare, som man vælger fra i krisetid, vurderer Chaoyi Wang.

Urmager midt i en corona-tid: »Vi får masser af likes, men ikke så meget handel«