Foto: Dansk-Cubansk Forening

Cuba-fest i københavnske rammer

FEST: Kom med til megafest lørdag 5. januar klokken 18.00-01.00 i Korsgadehallen, Korsgade 29, når Dansk-Cubansk Forening inviterer til Cuba-fest og fejring af den cubanske revolutions 60-års dag.

Aftenens program er i særklasse og byder på storslået underholdning og fantastisk musik. Herunder vil være tale fra Cubas ambassadør Yiliam Gómez, Dansk-cubansk boksekamp og ballet samt musikalsk underholdning med livebandet Social Mambo som afslutningsvis spiller op til to timers dansefest.

Sidst, men absolut ikke mindst, vil man i løbet af aftenens program få en helt særlig oplevelse, når først Mikael Wiehe indtager scenen og underholder publikum efterfulgt af ingen ringere en Lenny og Waqas – bedre kendt som Outlandish. Denne aften spiller de i en ramme af solidaritet med Cuba.

Der er endnu ledige billetter til dette brag af en aften. Disse kan købes på www.billetto.dk, men vent ikke for længe med at slå til. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Så er der snart ældrekoncerter

Psykisk syge kommer i job i København