Sortklædte, menneskelige skulpturer dukker op på Bellahøj og inviterer til at være med.
Sortklædte, menneskelige skulpturer dukker op på Bellahøj og inviterer til at være med. - Foto: Samuel Buton

Vær med når akrobater besøger Bellahøj

AKROBATIK: I uge 34 er der nycirkus på programmet i Bellahøj. Hver dag vil 25 akrobater fra det franske nycirkus-kompagni ’Compagnie XY’ udføre ’THE VOYAGES’ som en del af ’MOVE IT!’ – en uge med aktiviteter, der udfordrer fysik, balance, bevægelse og tyngdekraft.

I hverdagene vil sortklædte akrobater dukke op forskellige steder på Bellahøj – på græsplæner, i trappeopgange og på balkoner. Akrobaterne vil være sortklædte og dukke op som stumme, bevægelige skulpturer. Hver dag vil de invitere beboere og besøgende til at være med gennem en udstrakt hånd, et smil eller et nik – de stumme akrobater kommunikerer kun gennem fysik.

I hverdagene fra 20.-23. august vil der være en række aktiviteter, og i weekenden 24.-25. august vil der være forestilling klokken 16. Al akrobatikken foregår på Bellahøj, og det er gratis at deltage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

57-årige Peter Piil har boet med sin familie på Kong Georgs Vej de seneste 23 år og er således på hjemmebane, når han på søndag speaker afslutningen af PostNord Danmark Rundt på Frederiksberg Allé.

Velkendt stemme leverer overblik og stemning

Medbring en deleret og få en lækker, plantebaseret forret kreeret af det kulinariske laboratorie.506. Her er der rig mulighed for at hygge med både naboer og andre københavnere, når Garage Park NV dækker op til kæmpe fælles langbordsmiddag. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Copenhagen Cooking

Spis middag med 99 andre på Rentemestervej