Den walisiske indiepop-stjerne Cate Le Bon har tidligere spillet på Roskilde Festival og Jazzhouse, hvor hun er blevet rost af anmelderne.
Den walisiske indiepop-stjerne Cate Le Bon har tidligere spillet på Roskilde Festival og Jazzhouse, hvor hun er blevet rost af anmelderne. - Foto: Foto: PR foto

Le Bon gæster ALICE med excentrisk pop

Nørre Allé: Den kritikerroste Cate Le Bon fra Wales vender tilbage til København med indie og excentrisk pop og selvfølgelig det skamroste album ’Reward’ fra 2019. Den 36-årige musiker er nemlig hyret til at spille på ALICE tirsdag 12. november klokken 20, og billetsalget begynder allerede 21. august. Koncerten er præsenteret i samarbejde med smash!bang!pow!. Den kvindelige musiker Cate Le Bon har markeret sig siden 2007 som en af nutidens mest interessant sangskrivere, hvad angår indiepop.

Le Bon har senest udgivet albummet ’Reward’ i maj måned, der er sprunget ud af et års eksil i Cumbria. Albummet er intenst og indadvendt, og Soundvenue har skrevet følgende om albummet: »Alle med et minimum af opmærksomhed, musikalsk eventyrlyst og appetit på kunst med stort kvindeligt K vil blive belønnede efter at have samlet ’Reward’ op fra det daglige overbud af ny musik.« Le Bon er rost for sine koncerter på Roskilde Festival og Jazzhouse, og nu kommer hun altså endnu engang til Danmark.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Zoo Food Festival strækker sig fra 21. til og med 25. august 2019.

Fem dage med vilde madoplevelser

8

Se billederne: Copenhagen Pride 2019