Samuel Traum (midterst) er blandt de lokale talenter i ‘Skovens Dronning’.
Samuel Traum (midterst) er blandt de lokale talenter i ‘Skovens Dronning’. - Foto: Hergaard Fotografi

Tre lokale skuespilstalenter i Tivolis rampelys

Eventyrteaterets skuespillere indtager Glassalen i Tivoli til oktober. Her står de klar med familieforestillingen ’Skovens Dronning’, der er en magisk musical om en ung prinsesse, som med sine særlige evner formår at samle skovens stridende eventyrvæsener til kamp mod en mørk og grusom magt.

Forestillingen er skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg og komponisten Christian Dahlberg og er instrueret af Bo Skødebjerg.

Lokale talenter indtager scenen

Blandt de medvirkende er tre unge talenter fra Nørrebro og Nordvest, nemlig 10-årige Julian Bærentzen fra Nørrebro, 14-årige Samuel Traum fra Nordvest og 15-årige Sabina Thorlund fra Nørrebro.

Juliane Bærentzen spiller gnom i forestillingen og går i 4. klasse på Rådmandsgade Skole. Foruden at spille med i Skovens Dronning er hun speaker på Ramasjang, og snart er hun aktuel i DR’s dokumentarserie om Frederik 9.

Samuel Traum spiller salamander i forestillingen. I sin fritid spiller han guitar og er med i et musikprojekt på sin skole.

Sidste lokale talent er Sabina Thorlund, som spiller sylfide og går i 1. g på Københavns Åbne Gymnasium. Hun spiller både guitar og klaver og har været hos Balletkompagniet i tre år.

Skovens Dronning spiller fra 4.-20. oktober. Billetter koster mellem 185-330 kroner og kan købes via billetlugen.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Har du set: Bus, metro og S-tog gratis på søndag i København og på Frederiksberg

Ib Spang Olsens kunstværk for enden af Nordre Frihavnsgade.

Kommunen har forsømt det i årevis: Borgmester vil have kunstværk på jernbaneviadukt renoveret