Her ses en ældre Astrid Lindgren. Snart kan du opleve en yngre version af hende på filmlærredet i Bellahøj Kirke.
Her ses en ældre Astrid Lindgren. Snart kan du opleve en yngre version af hende på filmlærredet i Bellahøj Kirke. - Foto: Ritzau/Scanpix

Før hun blev verdensberømt: Oplev unge Astrid i Bellahøj Kirke

Tirsdag 10. oktober kl. 19 inviterer Bellahøj Kirke på filmvisning, hvor filmen ’Unge Astrid’ bliver vist. Det er dog ikke hvilken som helst Astrid, vi taler om. I filmen stifter seeren nemlig bekendtskab med den verdenskendte forfatter Astrid Lindgren, inden hun bliver en af Nordens største forfattere.

Her følger vi således en ung, sprælsk og fantasifuld Astrid, der drømmer om at blive til noget og komme væk fra den lille by, hun bor i. Det får hun muligheden for, da hun får en praktikplads på den lokale avis hos venindens far.

Der opstår imidlertid følelser mellem den dengang 16-årige Astrid og den voksne redaktør. Følelser, der får kæmpe konsekvenser for resten af Astrids liv, og som i sidste ende inspirerer til forfatterindens fremtidige værker.

Det koster ikke noget at deltage, og Bellahøj Kirke har adressen Frederikssundsvej 125A.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bastian Frost blev landskendt i efteråret 2018, da første sæson af ‘De sjældne danskere’ løb over skærmen på TV 2. Anden sæson kan følges hver tirsdag kl. 20.50.

En helt almindelig ualmindelig dreng

Venndemindevej by night.

Ønske fra borgere: En tryggere Vennemindevej