Kom til debat om racisme i folkeskolen.
Kom til debat om racisme i folkeskolen. - Foto: FOTO: Arkiv.

Sort hår og brun hud gør en forskel ¿ også i folkeskolen

Onsdag 9. oktober fra 17 til 19 kan du opleve debat og oplæg om strukturel racisme i folkeskolen. Af oplægsholdere er minoritetsforsker Laila Colding Lagermann, lektor i pædagogisk psykologi Iram Khawaja, cand.mag i Kultur, Kommunikation og Globalisering Mette Toft Nielsen og sidst men ikke mindst kultursociolog og børnebogsforfatter Camilla Kaj Paulsen. Der skal debatteres fra forskellige forskningspostioner, og så skal der tales om Nour og Nora bogen. Hele debatten kredser sig om folkeskolen: Om minoritetsetniske elevers oplevelser af fremmedgørelse og marginalisering i skolen, om den manglende repræsentation og de stereotype og ensidige fortællinger, der findes i undervisningsmateriale i folkeskolen og om føromtalte bog som eksempel på, hvordan man kan tale med børn om at være forskellige. nmb

Arrangementet er onsdag 9. oktober klokken 17-19 i Kulturhuset Union KBH, Nørre Allé 7.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Der kom næsten 200.000 kroner i indsamlingsbøsserne til Dansk Røde Kors på Østerbro. pr-foto

Østerbro samlede 191.239 kroner ind

Der landede 73.844 i indsamlingsbøsserne til Røde Kors i Indre By.

Indre By indsamlede 73.844 kroner