Fem verdenskendte kokke laver 50 signaturpizzaer hver til fødselsdagen.
Fem verdenskendte kokke laver 50 signaturpizzaer hver til fødselsdagen. - Foto: FOTO: PR foto

BÆST og Mirabelle fejrer 5 års fødselsdag og udfordrer 5 verdenskendte kokke på pizza

Søndag 27. oktober klokken 16 inviterer BÆST og Mirabelle til fem års fødselsdag med økologisk brød, pizza, charcuterie og ost. Christian F. Puglisi tager fem verdensberømte kokkevenner med på BÆST: René Redzepi (Noma), Nicolai Nørregaard (Kadeau), Kenneth Toft-Hansen (Svinkløv Badehotel), Matt Orlando (Amass) og Jakob Mielcke (Mielcke & Hurtigkarl). De skal hver især kreere 50 pizzaer. Både Bæst og Mirabelle har modtaget utallige priser gennem de sidste fem år. Begge steder har været vidne til et Nørrebro, der har ændret sig. Før i tiden var området nemlig mere tomt. I dag emmer gaderne omrking Guldbergsgade af liv, og den italienske madscene blomstrer. Mirabelle og BÆST er stolte over at være en del af udviklingen. Kvaliteten og udviklingen skal fejres med pizza og øl til 50 kroner. Der er focaccia og is på Mirabelle og en stor efterfest på RUDO.

Fem års fødselsdags for Mirabelle og BÆST 27. oktober klokken 16. Billig pizza, bagværk, is og drikke.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Karen Marie Børsting (tv), Inge Grønlund og Flemming Axelsen har alle boet i Kulbanekvarteret i mange år. De er også alle med i bestyrelsen hos Områdefornyelse Kulbanekvarterets styregruppe, hvor de kæmper for at få de sidste penge til en færdig Kulbanepark.

Kulbanekvarteret takker for ny cykelsti: »Men vi er endnu ikke i mål med parken«

Konservatoriegrunden ligger ved Musikkonservatoriet på Rosenørns Allé.

Kultur- og Musikskolen i spil igen