I næste uge kan du tage til Power of Women Festival på Nørrebro.
I næste uge kan du tage til Power of Women Festival på Nørrebro. - Foto: Foto fra Facebook-begivenhed

Status på ligestilling og feministisk boghandel: Tag til kvindefestival på Nørrebro

I den kommende uge er der spændende nyt til nørrebroere, der interesserer sig for temaer som ligestilling og feminisme.

Fra torsdag 7. november til søndag 10. november løber Power of Women Festival (POW) nemlig af stablen. Festivalens formål er at sætte fokus på kvinders fortællinger og at skabe større fokus på ligestillingen.

POW åbner i hjertet af Nørrebro på Teater Grob med åbningstaler og musikalske indslag. Her kan du blandt andet få en status på ligestillingen og møde kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alt).

Derudover kan du tage til ’feministisk pop-up boghandel’ lørdag 9. november, hvor de fremmødte kan møde nogle af de mest interessante feministiske forfattere lige nu – og være med til at åbne Den feministiske boghandel. En bogklub, der kun har bøger af kvindelige forfattere på hylderne.

I den forbindelse kan man desuden skrive sig op til en feministisk læsegruppe. Arrangementet finder sted i Det Lilla Rum, der har adressen Skotterupgade 16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

På den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) på Hans Knudsen Instituttet har eleverne deltaget i Operation Livsværk, hvor de selv har kunnet vælge, hvilke opgaver de ville løse for at indsamle penge til to kostskoler i Uganda.

Unge med særlige behov i Nordvest hjælper børn og unge i Uganda

Med åbningen af den nye Metro Cityring har Movia foretaget en historisk stor ændring af busnettet, hvor 33 linjer er blevet omlagt.

Efter historisk stor busomlægning: Sådan kører de omlagte busser